La directora de l'Ateneu - CMEM explica el funcionament de l'EMMB a distància

La directora de l’Ateneu – CMEM de Banyoles, Clara Martinell, ha explicat a Banyoles Televisió que com des que l’EMMB està tancada els professors han buscat eines per continuar amb les classes. Els alumnes es troben amb els professors virtualment a l’hora normal de classe.

Martinell assegura que el segument de les classes individuals d’instrument és quasi total: “Estem molt contents del seguiment. Les classes d’instrument s’han pogut dur a terme en un 90%, que és molt”. Es realitzen a través de videoconferència. Les classes col·lectives, com llenguatge musical, es fan també utilitzant recursos virtuals i a més s’encarreguen tasques de treball individual. “El ritme està sent molt constant i profitós”, remarca la directora.

Els estudiants aprofiten aquests dies per tocar molt a casa i practicar amb el seu instrument, tal com es pot veure a les vídeos i fotos penjats a les xarxes amb l’etiqueta #EMMBacasa. “Els alumnes estan practicant més que mai”, afirma Martinell.

Pel que fa a totes les activitats extraordinàries, com colònies i viatges, que havia de dur a terme l’escola durant aquesta primavera i que s’han hagut d’anul·lar, Martinell assegura que treballen perquè es puguin dur a terme el curs que ve.