S'anul·la l'activitat d'aquest dimecres a l'Ateneu Bar i s'ajorna el concert de dissabte a l'Auditori

L’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) ha suspès totes les activitats extraordinàries previstes per les properes setmanes fins a Setmana Santa en compliment de les mesures de prevenció del coronavirus empreses pel Departament d’Educació de la Generalitat. Aquest ordre afecta només les activitats fora de l’horari lectiu, aquelles on estava previst públic i les que implicaven alumnat d’altres escoles de música, de manera que l’activitat docent es manté si no hi ha cap contraordre.

Aquesta suspensió afecta el concert a l’escola Pla de l’Ametller, el concert per a la gent gran, el concert de combos a l’Ateneu Bar Bar, la Contrabaixada, l’Assaig Obert de la JOB Balma del 20 de març i les audicions individuals d’instrument. El concert de l’Orquestrada del 15 de març queda ajornat, mentre que l’organització de la Guitarrada està mirant de posposar la trobada. Pel que fa a la Flautada, es confirmarà la decisió als afectats. La direcció de l’escola es reserva la decisió de valorar més endavant quines activitats es poden tornar a programar.

ACTIVITATS CULTURALS A L’ATENEU – CMEM

Les mesures també han afectat l’activitat cultural de l’Ateneu – CMEM. L’activitat “Dones, recuperem la veu!” amb l’escriptora Roser Amills, prevista per dimecres a l’Ateneu Bar, queda anul·lada, així com també la sessió del cicle Vers al Bar de poesia amb Eva Baltasar.

Pel que fa als concerts a l’Auditori de l’Ateneu, s’ajorna el recital de Rocío Márquez previst per aquest dissabte davant la impossibilitat de complir amb la restricció per l’aforament. La nova data per al concert, que es posposa al segon semestre de 2020, es comunicarà oportunament. També s’ajorna el concert de Los Hermanos Cubero que s’havia de fer el 28 de març.

Als espectadors que van pagar l’entrada a través del TPV–Web se’ls retornarà l’import pagat a la targeta de crèdit amb la que van fer la compra, mentre que aquells que van pagar l’entrada en efectiu a través de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament podran passar a recollir l’import pagat a les oficines de Recaptació de l’Ajuntament prèvia presentació de l’entrada.