Escola de música

L’Aula de Teatre i l’Escola Municipal de Música de Banyoles organitzen cada estiu el casal d’estiu d’arts escèniques QUE COMENCI! en el qual nens i nenes d’edats compreses entre P4 i 2n d’ESO participen en el muntatge i posada en escena d’un musical.

Viuen en primera persona les fases d’un procés de creació teatral: la idea, el guió, la definició de personatges, l’escenografia, el maquillatge, la coreografia, la difusió, etc. I, per acabar… assajos, nervis i molta il·lusió davant del resultat final que és un espectacle que integra música, teatre i dansa. Que comenci!

El casal es desenvolupa en grups per edats de la mà de professionals del sector de la música, el teatre i la dansa. Cada setmana es treballen les diferents disciplines transversalment d’una manera divertida i creativa. Al mateix temps, es realitza alguna activitat extraordinària que complementa la proposta setmanal (sortides, jocs, gimcanes, visites cultural o tallers).

Més enllà de les aptituds escèniques, el casal també té com a objectiu promoure la convivència, la cohesió i el treball en equip.

GALERIA D'IMATGES
Casal d'estiu 2019 Casal d'estiu 2018 Casal d'estiu 2017
Xarxes