Escola de música

L’Aula de Teatre i l’Escola Municipal de Música de Banyoles organitzen cada estiu el casal d’estiu d’arts escèniques QUE COMENCI! en el qual nens i nenes d’edats compreses entre P4 i 2n d’ESO participen en el muntatge i posada en escena d’un musical.

Viuen en primera persona les fases d’un procés de creació teatral: la idea, el guió, la definició de personatges, l’escenografia, el maquillatge, la coreografia, la difusió, etc. I, per acabar… assajos, nervis i molta il·lusió davant del resultat final que és un espectacle que integra música, teatre i dansa. Que comenci!

El casal es desenvolupa en grups per edats de la mà de professionals del sector de la música, el teatre i la dansa. Cada setmana es treballen les diferents disciplines transversalment d’una manera divertida i creativa. Al mateix temps, es realitza alguna activitat extraordinària que complementa la proposta setmanal (sortides, jocs, gimcanes, visites cultural o tallers).

Més enllà de les aptituds escèniques, el casal també té com a objectiu promoure la convivència, la cohesió i el treball en equip.

Informació del casal d’estiu 2019

 

INFORMACIÓ CASAL D'ESTIU
GALERÍA IMATGES

Taller amb Marta Roma

Activitat adreçada als alumnes de corda

EMMB

22 de Març del 2019
Auditori de l’Ateneu 16:00h

Assaig obert de la JOB Balma

Una oportunitat per veure com es treballa dins l'aula

EMMB

29 de Març del 2019
Auditori de l’Ateneu 18:15h a 19:00h
Xarxes