Els interessats es poden inscriure enviant un correu a emmusica@ajbanyoles.org

L’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) realitzarà una jornada de portes obertes el divendres 19 de juny a les 17 h. Atesa la situació d’excepcionalitat actual, les portes obertes, que habitualment es fan presencialment a les instal·lacions de l’Ateneu – CMEM, es realitzaran telemàticament.

Totes les persones que estiguin interessades a assistir a la jornada només han d’enviar un correu electrònic a emmusica@ajbanyoles.org i se’ls facilitarà l’enllaç de la plataforma on s’efectuarà la trobada virtual. La jornada anirà a càrrec de la directora de l’Ateneu – CMEM, Clara Martinell, del director de l’EMMB, Sam Atencia, i d’alguns dels professors del centre, que presentaran el projecte educatiu de l’escola i el seu dia a dia i activitat. Tots aquells que ho vulguin podran formular dubtes i realitzar consultes.

La trobada se celebrarà en el marc de la campanya de preinscripcions de l’EMMB i servirà per a explicar el funcionament del centre a les famílies i alumnes que ho requereixin. Les inscripcions al curs 2020-2021 es poden efectuar virtualment al web emmb.banyoles.cat on els usuaris hi trobaran, a més, un ampli ventall d’endevinalles d’instruments amb vídeos elaborats pels alumnes de l’escola.