Els professors es coordinaran amb els estudiants per a fer un seguiment formatiu a distància

L’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) romandrà tancada almenys fins al 10 d’abril davant l’activació de l’estat d’alarma pel coronavirus que ha entrat en vigor aquest diluns 16 de març. No obstant, mentre duri el període de vigència de mesures d’emergència sanitària per a fer front a la pandèmia, l’escola mantindrà l’activitat lectiva de manera virtual. El centre està treballant propostes de treball telemàtic per a enviar a l’alumnat durant aquests dies.

A més, els professors es coordinaran amb els estudiants per a fer un seguiment de l’activitat lectiva a distància mitjançant Skype, vídeos o serveis de missatgeria instantània. Concretament, els professors mantindran contacte de manera digital amb els alumnes d’instrument per tal de fer seguiment del seu aprenentatge i enviaran tasques per a fer a casa als grups de llenguatge musical.

Els professors també mantindran l’activitat docent a través de videoconferència, des d’on realitzaran reunions de departament i de planificació del curs.

L’EMMB fa una crida als alumnes i professors a mantenir l’activitat musical a casa i a compartir vídeos a les xarxes socials amb l’etiqueta #EMMBacasa. Els trobareu a les xarxes socials amb l’etiqueta #EMMBacasa i també a la llista de reproducció de Youtube: