La majoria d'actes es reprogramaran per tal de poder-los continuar oferint al públic

La comissió de seguiment de l’evolució de l’emergència sanitària de l’Ajuntament de Banyoles, que es va reunir altre cop ahir dimarts al migdia, va acordar suspendre tota l’agenda d’activitats culturals prevista per als mesos d’abril i maig davant de l’alarma sanitària decretada pel COVID-19.

Aquesta suspensió inclou tots els concerts de l’Auditori de l’Ateneu i les activitats de l’Ateneu Bar del que queda de temporada. Igualment, s’han cancel·lat totes les activitats extraordinàries de l’EMMB, que manté l’activitat docent a a distància. La majoria de les activitats es reprogramaran per tal de poder-les continuar oferint al públic.

En concret, s’anul·len els concerts del Sextet Gerió a l’Ateneu Bar (16 d’abril), el de Maria Mauri, Enric Casasses i Daniel Ariño a l’Auditori de l’Ateneu (25 d’abril), el Vers al Bar amb l’escriptor Jordi Llavina (30  d’abril), la projecció del documental Tiny Souls (7 de maig), el concert de Sotrac a l’Ateneu Bar (14 de maig), el concert de Ramon Mirabet a l’Auditori de l’Ateneu (15 de maig), el de Mireia Vilalta a l’Ateneu Bar (21 de maig), el del baríton Josep-Ramon Olivé i Francisco Poyato a l’Auditori de l’Ateneu (24 de maig), el de Nahuel Moller i Marçal Xirau a l’Ateneu Bar (28 de maig) i el de Daniel Juárez Quartet a l’Auditori de l’Ateneu. Aquests dos darrers recitals s’emmarcaven en el FEM Jazz! Festival d’Emergències Musicals, que també s’ha suspès. També s’anul·len les sessions que quedaven del curs “Qui té por de Beethoven?“.

En el cas de les entrades per als espectacles d’arts escèniques, es retornarà l’import de les entrades als espectadors, a través del mateix sistema pel qual s’havia adquirit. Als ciutadans que van comprar les entrades per la pàgina web se’ls retornarà d’ofici l’import pagat al compte vinculat a la targeta de crèdit a través de la qual van fer la compra.

Els espectadors que van comprar l’entrada en efectiu a través de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, se’ls retornarà l’import de les entrades, prèvia presentació de les entrades, a les oficines de Recaptació de l’Ajuntament, una vegada hagi passat l’estat d’alarma i les oficines tornin a estar obertes al públic amb normalitat.