El 4 de juny es realitzarà una jornada de portes obertes en el marc de la campanya de preinscripcions al curs 2021-2022

L’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) ha programat un total d’onze activitats de final de curs que tindran lloc de l’1 al 25 de juny. Després que l’any passat no es poguessin celebrar concerts de final de curs amb motiu de la pandèmia, amb la millora de la situació l’EMMB ha pogut tornar a tirar endavant un conjunt d’activitats amb l’objectiu de gaudir de la música i tornar a fer concerts per als alumnes, famílies i per al públic banyolí en general.

Una notícia que la comunitat educativa de l’EMMB rep amb alegria després d’un curs diferent durant el qual no s’han pogut organitzar les activitats a l’exterior que l’EMMB ofereix cada any com a complement a la formació, com són colònies musicals, intercanvis, concerts o trobades. La primera sortida que van realitzar els alumnes de l’escola va ser la jornada de treball musical i assajos que va tenir lloc el 8 de maig passat a la casa de colònies Mas Batllori de Pujals dels Cavallers.

Els concerts que se celebraran durant aquest mes de juny arrencaran l’1 de juny amb la participació dels alumnes de veu a l’Ateneu Bar en el marc del programa “È bo, è mel“, i seguiran el 4 de juny amb un concert de la Jove Orquestra de Banyoles (JOB) Balma a la inauguració de l’Exposició de Flors de Banyoles, que tindrà lloc al Claustre del Monestir. El 12 de juny la JOB Batenvic i el Quartet Ateneu actuaran al Festival Simfònic, una diada de 100 concerts simultanis realitzats per més de 5.000 estudiants d’escoles de música de 100 indrets de Catalunya i les Balears.

El 15 i el 17 de juny se celebraran els concerts dels conjunts instrumentals i del Cor Petit de l’EMMB a l’Auditori de l’Ateneu. Un acte on a més es lliuraran els premis als guanyadors de les diferents categories del Concurs de Composició, així com al tema proclamat Cançó de l’Ateneu 2021.  El 18 de juny serà el torn del concert de la Big Band i el dimarts el del Cor Mitjà, ambdós a l’Auditori de l’Ateneu. El programa conclourà el 25 de juny amb l’actuació del Cor Gran al Festival (a)phònica.

PORTES OBERTES EL 4 DE JUNY

A banda de les activitats de final de curs, durant el mes de juny també tindrà lloc una jornada de portes obertes a l’EMMB adreçada a tots aquells que estiguin interessats a apuntar-se al curs 2021-2022. S’ha programat una sessió el divendres 4 de juny a les 17.15 h, extensible a altres dates segons el nombre d’interessats. Per a participar-hi, només cal enviar un correu electrònic a emmusica@ajbanyoles.org. Les preinscripcions al curs que ve es poden realitzar en línia fins l’11 de juny al web emmb.banyoles.cat.