D'un total de 116 temes presentats

El tema Ganes d’estiucompost per l’alumna de l’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) Laia Llobet ha estat proclamada Cançó de l’Ateneu 2021 després de guanyar el premi per votació popular en el marc del XV Concurs de Composició que l’escola ha celebrat durant aquest trimestre.

El jurat del concurs, integrat per membres del claustre de professors de l’EMMB, ja va seleccionar l’obra de Laia Llobet com la millor de la quarta categoria, corresponent a 1r i 2n de nivell mitjà (12 i 13 anys). A banda dels premis de les cinc categories, aquest any el concurs incloïa com a novetat un premi de votació popular per escollir la Cançó de l’Ateneu 2021, que també ha guanyat Llobet amb un tema molt alegre i ben arranjat que encomana les ganes que arribi l’estiu. Amb aquest, en total es repartiran disset premis.

La direcció del centre celebra l’alta participació que ha tingut el concurs, amb un total de 116 composicions presentades, i felicita tots els participants, ja que el nivell ha estat molt alt. Pràcticament el 40% de l’alumnat de l’EMMB que estudia algun instrument a l’escola ha presentat un tema propi al concurs, fet que es valora com a especialment positiu. Una bona acollida fa que, de cares a properes edicions, es vulgui repetir l’experiència i obrir el concurs a tots els instruments del centre tal com s’ha fet aquest any.

Totes les composicions que s’han presentat i els guanyadors es poden veure al seu canal de Youtube de l’Ateneu-CMEM de Banyoles.