El Concurs de Composició 2021 celebrarà la seva quinzena edició ampliant la convocatòria i implicant tot l’alumnat del centre

L’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) impulsarà durant els propers tres mesos un Concurs de Composició adreçat a tot l’alumnat de l’escola a partir de 7 anys fins a adults. El tradicional Concurs de Composició de Piano, que enguany arriba a la 15a edició, amplia aquest any la convocatòria a tots els instruments de l’escola i mostrarà els seus resultats a través de les xarxes socials.

El concurs se celebrarà durant els mesos de gener, febrer i març de 2021 i estarà dividit en cinc categories en funció dels cursos que s’imparteixen a l’EMMB. Estarà obert a tots els instruments que s’ensenyen a l’escola i cada participant haurà de fer arribar un vídeo presentant i tocant una cançó de creació pròpia amb el seu instrument.

Un jurat integrat per membres del claustre de professors de l’EMMB seleccionarà les peces guanyadores. En total es repartiran 17 premis i les obres seleccionades després se sotmetran a votació popular per triar la cançó de l’Ateneu d’enguany.

XARXES SOCIALS DE L’EMMB

Aprofitant la celebració d’aquest Concurs de Composició, l’EMMB ha estrenat xarxes socials pròpies sota el perfil @emmbanyoles. Serà als perfils de Twitter, Facebook, Instagram i Youtube de l’EMMB on s’aniran publicant totes les obres que es presentin al concurs al llarg del trimestre.

Els compositors premiats rebran un obsequi i es donaran a conèixer a través de les xarxes socials.

<< Consulta les bases del concurs >>