L’Auditori de l’Ateneu acollirà, el dissabte 17 de novembre (21 h, Auditori de l’Ateneu), el concert del grup banyolí Morgat Morgat

Després d’una temporada sense trepitjar els escenaris i de recloure’s a l’estudi, la banda banyolina Morgat Morgat reapareix aquesta tardor amb un segon disc, Orgull adolescent. Els seus components són Jordi Torrent, Narcís Torrent, Xavier Teixidor, Lluís Busquets i Ramon Prats.

En el marc d’aquesta proposta musical, i de l’activitat La classe va a concert, s’ha organitzat una trobada amb Morgat Morgat el divendres 16 de novembre a les 17:30 h, durant la qual la banda banyolina compartirà el seu nou repertori amb els estudiants, parlaran del seu procés de composició i conversaran sobre el nou disc.

Es tracta d’una activitat oberta a tot l’alumnat de l’escola i als seus familiars, però està especialment recomanada per als alumnes de guitarra, combo, cambra, conjunts instrumentals i tots els alumnes de més de 10 anys que ho han treballat a l’assignatura de llenguatge musical, així com alumnes adults interessats.

Si esteu interessats a assistir-hi només cal que ho confirmeu a Secretaria, trucant al 972 576 049 o bé a emmusica@ajbanyoles.org abans del mateix divendres a les 16 h.

Des de l’EMMB us encoratgem a participar a activitats com aquesta incloses al programa La classe va a concert, ja que són experiències interessants, propostes que completen l’educació musical i que vinculen la programació de l’Auditori amb la formació rebuda de l’escola.

Venda d’entrades pel concert a: http://cultura.banyoles.cat/ (recordeu que l’alumnat de l’EMMB té un 20% de descompte en la compra d’entrades).