De les activitats només es mantindran els actes inclosos en la programació estable d’arts escèniques

L’Ajuntament de Banyoles ha acordat la suspensió de la Festa de Sant Martirià que s’havia celebrar del 22 al 26 d’octubre i que s’havia d’obrir diumenge 18 amb el pregó. La decisió s’ha pres una vegada la Generalitat ha publicat oficialment les noves mesures preses per frenar els contagis per la Covid-19.

La decisió de suspendre la festa s’ha acordat en una Junta de Govern Local extraordinària, una vegada la Generalitat ha publicat el Decret 2546/2020 amb les noves mesures i un cop parlat i consensuat amb els portaveus dels diferents grups municipals del consistori. La decisió s’ha comunicat en una reunió amb la Comissió de la Festa Major i les entitats organitzadores.

Del programa d’actes previstos, només es mantindran les activitats incloses dins la programació estable d’arts escèniques de Cultura Banyoles. És a dir, es continuaran fent els espectacles de teatre familiar de l’Auditori de l’Ateneu, ‘Experiències’ de Pep Bou i ‘Corre, Trufa’ de Pentina el gat, però se suspèn la resta de la programació, fet que afecta la participació de l’EMMB als actes populars. Pel que fa a les activitats de pagament, es retornaran els imports de les entrades pel mateix procediment de compra.