Les activitats es van englobar entre el dissabte 10 i el dimecres 21 de desembre

Pocs dies abans d’acabar el primer trimestre i arribar les festes de Nadal, l’activitat a l’EMMB es va intensificar amb un total de 13 activitats que van tenir lloc del dissabte 10 de desembre al dimecres 21 desembre. Amb l’objectiu de fer gaudir de la música i ensenyar a les famílies tot el que s’havia treballat durant el curs, una gran part dels alumnes de l’escola van interpretar peces tant nadalenques com de tots els temps.

En concret, l’Auditori de l’Ateneu va acollir els concerts dels quatre cors de l’escola (Cor Petit, Mitjà, Gran i Jove), de les tres big bands (Juncans, Xalió i Lilaines), de les orquestres de guitarra (Cairuts i Rodons) i de la Jove Orquestra de Banyoles (Esqueis, Balma i Batenvic). Només d’esmentar-ho se’ns posa la pell de gallina! Omple de joia i felicitat veure com els alumnes, després de tant d’esforç, van sonar tan bé!

Per altra banda, diferents grups instrumentals de l’EMMB, formats pels alumnes més petits de guitarra, piano, percussió, contrabaix, clarinet, flauta travessera, violí, viola, saxo, trompeta, trombó i violoncel van tocar nadales conegudes per a tothom a la plaça Major que encara taral·legem!

Els alumnes del cor Petit també van actuar al Casal Cívic de Banyoles, omplint d’alegria cada racó amb les seves veus; dos combos van oferir un concert a l’estany dins el marc de les activitats per a la Marató de TV3; una cambra va tocar pels usuaris de la clínica Salus Infirmorum; els i les alumnes de veu van cantar a l’Ateneu Bar; i els nens i nenes més petits de l’escola van unir les seves veus a la plaça de davant del Monestir de Sant Esteve per guiar els patges reials fins a Banyoles.

Junts hem creat un Nadal màgic ple de música! Moltes gràcies per ajudar-nos a fer-ho possible!

Imatges de: Nina Garcia Photography i l’EMMB. Recull d’imatges a: https://photos.app.goo.gl/qSUD7gp2ZCYz1HUk6

Vídeo: