26 estudiants van participar al Concurs de Composició de Piano

Els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) van realitzar un total de 72 audicions col·lectives cada dia durant la setmana del 27 al 31 de gener. Els recitals van tenir lloc a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles i van donar la possibilitat als alumnes de l’escola de pujar a l’escenari i tocar en grup davant del públic. Les actuacions van ser protagonitzades pels grups estables de l’escola però també per altres grups que es van crear expressament per l’ocasió.

A més, també es va celebrar la catorzena edició del Concurs de Composició de Piano de l’Escola Municipal de Música de Banyoles, en el qual hi van participar 26 alumnes a les diferents categories per edats. El jurat, que va valorar la creativitat dels participants, va atorgar quatre primers premis i cinc accèssits.

A banda d’aquestes audicions col·lectives, durant el mes d’abril els alumnes de l’escola protagonitzaran les audicions individuals i dimecres 12 de febrer a les 19.30 h a l’Auditori, l’EMMB va celebrar la Jam Session d’hivern. Un concert que respon a la voluntat de l’escola d’apostar per la música moderna i la improvisació des de ben petits, a més de normalitzar el fet de tocar en grup i davant de públic. El recital, que va ser gratuït i a peu dret sense grada, va estar obert a tot tipus de públic.