El termini de presentació de les obres finalitza el dia 10 de gener

Es convoca per catorzè any consecutiu el concurs de composició per a piano, adreçat a tots els alumnes de l’EMMB. Aquest concurs estarà subjecte a les següents bases:

 1. El concurs estarà dividit en cinc categories en funció dels cursos de llenguatge que s’imparteixen a l’EMMB: 

1a: Preparatori

2a: 1r, 2n

3a: 3r, 4t

4a: Nivell Mitjà

5a: Premi especial adults

 1. El tema d’inspiració d’aquesta edició, relacionat amb el que serà el tema del Carnestoltes de Banyoles, és “Moments o descobriments històrics“.
 1. En funció de la categoria a la qual es presenta, l’obra haurà de reunir les següents característiques:
  • 1a i 2a categories: melodia per a piano, escrita en un pentagrama, d’un mínim de 8 compassos. Es podrà compondre individualment o en parella. També, si l’alumne ho creu oportú, es pot presentar en partitura per a piano (dos pentagrames)
  • 3a, 4a i 5a categories: melodia en partitura per a piano (dos pentagrames) d’un mínim de 16 compassos. S’ha de compondre individualment.
 1. El termini de presentació de les obres finalitza el dia 10 de gener. Cada alumne l’entregarà al seu professor/a d’instrument.
 1. Les obres les tocaran els mateixos alumnes que les han compost durant la setmana d’audicions col·lectives (del 27 al 31 de gener); si cal, el professor/a els pot ajudar.
 1. PREMIS: cada categoria tindrà un primer premi i el jurat podrà atorgar un màxim de quatre accèssits si així ho considera oportú. Els alumnes guanyadors rebran un obsequi. El repartiment de premis i accèssits tindrà lloc durant la setmana d’audicions col·lectives.
 1. JURAT: estarà integrat per membres del departament de piano de l’EMMB. La decisió del jurat serà inapel·lable.