El casal d’estiu d’arts escèniques “Que comenci!” que impulsen l’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) i l’Aula de Teatre publica la segona entrega de la sèrie de vídeos que realitzarà durant aquest mes de juliol amb la vuitantena d’infants que hi participen.

El vídeo d’aquesta setmana és una reinterpretació del film d’animació “Cars” i també de la coneguda pel·lícula musical “Grease”, de l’any 1978, ambientada als anys 50 i protagonitzada per Olivia Newton-Joh i John Travolta. Aquesta activitat segueix la de la primera setmana, en què el casal va treballar el cinema mut amb el vídeo “Els enamorats“.

Atesa la situació sanitària i les noves mesures de seguretat que s’han hagut d’implementar, el casal ha canviat la dinàmica d’activitats mantenint i combinant les diferents disciplines de creació artística característiques del “Que comenci!”: la música, el teatre, la dansa i el lleure, tal com reflectiran els diferents vídeos que s’aniran publicant.

En aquest sentit, s’ha substituït la preparació d’una obra de teatre final pel treball del gènere cinematogràfic, duent a la pràctica diferents propostes escèniques de forma transversal i de manera divertida i creativa.

El casal es desenvolupa en grups reduïts de nens i nenes, seguint la Normativa d’activitats d’estiu que ha dictat la Generalitat de Catalunya.