El casal d’estiu d’arts escèniques “Que comenci!” que impulsen l’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) i l’Aula de Teatre publica la primera entrega de la sèrie de vídeos que realitzarà durant aquest mes de juliol amb la vuitantena d’infants que hi participen.

Atesa la situació sanitària i les noves mesures de seguretat que s’han hagut d’implementar, el casal ha canviat la dinàmica d’activitats mantenint i combinant les diferents disciplines de creació artística característiques del “Que comenci!”: la música, el teatre, la dansa i el lleure, tal com reflectiran els diferents vídeos que s’aniran publicant.

En aquest sentit, s’ha substituït la preparació d’una obra de teatre final pel treball del gènere cinematogràfic, duent a la pràctica diferents propostes escèniques de forma transversal i de manera divertida i creativa. Durant la primera setmana el casal ha treballat el cinema mut i el resultat és aquest vídeo titulat “Els enamorats”.

El casal es desenvolupa en grups reduïts de nens i nenes, seguint la Normativa d’activitats d’estiu que ha dictat la Generalitat de Catalunya.