Artista resident

Cosmos Quartet, Artista resident 2024

14è Artista resident de l’Ateneu – CMEM

Aquest 2024 la residència artística de l’Ateneu – CMEM la protagonitzarà un dels quartets de corda més atractius del panorama cambrístic actual, el Cosmos Quartet. Format per l’Helena Satué, en Bernat Prat, la Lara Fernández i l’Oriol Prat, les seves interpretacions són rebudes amb elogis per la crítica i definides com a honestes, elegants, expressives i captivadores.

Tot i la seva joventut, el seu talent s’ha més que confirmat. Des dels seus inicis la formació ha obtingut un ampli reconeixement tant nacional com internacional, culminant així amb la seva residència artística al Palau de la Música Catalana de Barcelona des del 2021 fins al 2024.

El seu interès, compromís i curiositat per descobrir i profunditzar en l’extens repertori per a quartet de corda, ha portat el quartet a interpretar música des del segle XVIII fins a la més actual i contemporània. D’aquesta manera, el Cosmos Quartet donarà mostra de la seva signatura inconfusible en un programa de concerts i activitats paral·leles que reflectiran la seva identitat musical i la gran versatilitat estilística.

Concerts
Activitats paral·leles
NOU!

COSMOS QUARTET

MÚSICA CLÀSSICA

Artista Resident

28 de setembre del 2024
Auditori de l’Ateneu 20:00h ( taquilla 12 €)
Xarxes