Acompanyat de la cantant Cristina Mora, Moisés P. Sánchez presentarà Cancionero on mostrarà la seva faceta més tradicional i d’arrel

El dissabte 23 de setembre, l’artista resident de l’Ateneu – CMEM 2023 clausurarà la seva estada a Banyoles amb un programa ideat especialment per a l’ocasió. En aquest concert, el pianista i compositor Moisés P. Sánchez vindrà en format duo, acompanyat de la veu de Cristina Mora, i presentaran Cancionero, on a partir de les col·laboracions i experiències que han compartit al llarg de les seves carreres, donaran vol al patrimoni intangible que són les cançons populars.

La idea és ampliar el concepte de ‘cançoner’ i aplicar-ho als nostres dies, ja que el repertori està integrat per artistes com Santiago Auserón (Radio Futura), Antonio Vega o Silvo Rodríguez, sumats a cançons populars com “La Tarara” o poemes musicats de la poeta Ángeles Mora, donant així al concepte de cançó un significat extens i ampli amb arranjaments sorprenents i moderns com els que ja han realitzat amb anterioritat a diversos discs en els quals han col·laborat junts.

El concert es farà el dissabte 23 de setembre a les 8 del vespre i les entrades estan a la venda a la pàgina web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat).

Moisés P. Sánchez és un pianista, compositor i productor aclamat pel públic tant nacional com internacional pel seu llenguatge propi ple de vitalitat i originalitat. Les seves creacions trenquen fronteres entre els diversos gèneres musicals i sorprenen tant en la improvisació, com els arranjaments i l’harmonia. És un músic inquiet i amb una gran capacitat tècnica, que a través de l’exploració permanent crea combinacions sorprenents entre el rock simfònic, la música clàssica, la música contemporània i el jazz.

Compta amb set discs editats, reconeguts tots ells per la crítica i l’audiència. El 2019 va estar nominat als Grammy Latino pel seu disc Unbalanced.

Cristina Mora té una veu personal i única que destaca pel seu estil delicat i subtil a través del qual fusiona el jazz, el pop i la música electrònica. Els ambients sonors, les harmonies modernes i la improvisació i interacció amb la resta de companys del grup són els pilars fonamentals dels seus projectes.

L’any passat va llençar el seu quart àlbum com a líder Canciones para no perderme; i actualment és professora del Grau Superior de Música Moderna de la Universitat Alfonso Décimo, a l’Escola Superior de Música Forum Musikae i a l’Escola de Música Creativa, compaginant així la feina com a docent amb la seva faceta de cantant i musicoterapeuta.