En el marc del primer concert de l’Artista resident, Kebyart Ensemble, a l’Auditori de l’Ateneu amb la GIO Symphonia, s’ha organitzat una trobada informal amb els músics per als estudiants de l’EMMB.

“La classe va a concert” amb la GIO Symphonia i Kebyart Ensemble tindrà lloc divendres 18 de març a les 17 h a l’Auditori i els alumnes tindran l’oportunitat de veure una part de l’assaig i de fer preguntes als músics, fet que els permetrà acostar-se a la seva música des d’un vessant proper i informal.

Aquesta activitat està oberta a tots els alumnes de l’EMMB, però especialment als estudiants de la Jove Orquestra de Banyoles (JOB) i de saxo.

Els interessats a assistir-hi ho han de comunicar a Secretaria (972 576049 / emmusica@ajbanyoles.org) abans de dijous 17 de març. Les places són limitades.

“La classe va a concert” és una proposta que completa l’educació musical i vincula la programació de l’Auditori amb la formació rebuda a l’escola.

A més, els alumnes gaudeixen d’un 50% de descompte en les entrades per assistir a tots els concerts de l’Auditori de l’Ateneu.