Els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) tindran l’oportunitat d’assistir a un assaig obert de la Girona Jazz Project abans del concert que celebraran dissabte a l’Auditori de l’Ateneu per a homenatjar el trompetista Thad Jones.

La Girona Jazz Project, fundada el 2007, és una big band dedicada a tocar repertoris d’aquest gènere i que compta amb figures de primer ordre dins l’àmbit del jazz i les músiques improvisades de la demarcació, així com alguns joves talents emergents. Ha protagonitzat concerts i gires amb músics com Bob Mintzer, Maceo Parker, Perico Sambeat i Llibert Fortuny.

El repertori inclourà arranjaments i peces de Jones, especialment les de la banda que Mel Lewis i ell mateix van fundar, que es va fer famosa per tocar cada dilluns al Village Vanguard de Nova York.

Aquest concert s’emmarca en la commemoració del 40è aniversari dels Seminaris Internacionals de Jazz que es van celebrar a Banyoles els anys 1980 i 1981. A més del concert, s’ha organitzat l’exposició “Thad Jones: llavors de jazz” que es podrà visitar a l’Espai Eat Art fins al 18 de desembre. Us animem a participar-hi!

Us podeu inscriure a l’activitat “La classe va a concert” abans de divendres 3 de desembre.