La Jove Orquestra de Banyoles (JOB) Balma, secció de vent i corda formada per alumnes de 10 a 12 anys de l’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB), realitzarà un concert a l’Escola Pla de l’Ametller divendres 20 de març a les 10.15 h adreçat als estudiants i professors del centre.

Aquesta actuació s’emmarca en els concerts que els estudiants de música de l’EMMB celebren de manera anual als centres educatius de Banyoles. Després de quatre anys fent concerts pels instituts de secundària de Banyoles, aquest any s’ha decidit traslladar aquesta iniciativa a les escoles de primària, començant pel CEIP Pla de l’Ametller.

Aquesta activitat es va iniciar al curs 2015-2016 als instituts de secundària de Banyoles per tal que els alumnes de l’escola de música poguessin tocar al seu centre, davant de companys, professorat i nois i noies de la seva edat. Per altra banda, el centre que acull el concert té l’oportunitat de gaudir d’un concert de música executat per nois i noies de la ciutat. Per a l’escola de música l’objectiu és fer extensiu a la ciutat el treball que es realitza dia a dia a les formacions, a les classes d’instrument i establir lligams entre alumnes de la mateixa edat.

Activitat anul·lada amb motiu del compliment de les mesures de prevenció del coronavirus.