El casal tindrà lloc durant tot el mes de juliol

Una vuitantena de nenes i nens, des de P4 fins a 2n d’ESO, participaran durant aquest mes de juliol al casal d’estiu “Que Comenci!”, organitzat per l’Escola Municipal de Música de Banyoles i l’Aula de Teatre.

Es tracta d’un casal d’arts escèniques en el que els infants practiquen música, teatre, dansa i també fan activitats de lleure. Donada la situació d’aquest any i les noves mesures de seguretat que s’han de seguir, des de l’organització han hagut de modificar una mica la dinàmica de les activitats. Tot i això, continua essent un casal d’arts escèniques.

Pel que fa als participants, la directora de l’Ateneu – Centre Municipal d’Estudis Musicals, Clara Martinell, ha explicat que les inscripcions aquest any han estat lleugerament inferiors a les de l’any passat. Inicialment la previsió era la de fer casal els mesos de juliol i agost, però finalment s’ha optat per només oferir les activitats durant el mes de juliol.

El casal “Que comenci!” va començar dilluns 29 de juny i s’allargarà durant cinc setmanes fins al 31 de juliol. Podeu seguir el dia a dia del casal a l’Instagram @quecomenci.

Notícia a Banyoles Televisió: