Telemàticament al web emmb.banyoles.cat

L’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) manté obert el període de preinscripcions al curs 2020-2021 amb una bonificació del 50% de la matrícula. Les inscripcions es poden realitzar de manera virtual al web de la campanya, on a més hi descobrireu els instruments que podeu aprendre a tocar a l’escola.

Per tal que la gent interessada pugui conèixer l’escola, l’EMMB ha penjat un vídeo que ofereix un recorregut virtual per les instal·lacions del centre i les classes que s’hi realitzen, i que permet visualitzar l’activitat que manté l’escola en el seu dia a dia, amb els 370 alumnes i 27 professors que hi ha actualment.

Així mateix, l’EMMB ha compartit un altre vídeo on diferents alumnes del centre toquen els instruments que s’imparteixen actualment a l’escola i que integren el baix elèctric, la bateria, el clarinet, el contrabaix, la flauta travessera, la guitarra, la guitarra elèctrica, el piano, el saxo, la trompeta, el trombó, el violí, la viola, el violoncel i la veu. Igualment, ha penjat alguns dels vídeos que els alumnes de l’escola van gravar durant el confinament sota l’etiqueta #EMMBacasa.

La campanya, basada en endevinalles d’instruments, està adreçada a nens i nenes a partir dels tres anys i també a adults a partir d’una proposta formativa àmplia i diversa d’educació musical adaptada a tots els perfils i interessos estètics amb un Pla d’estudis reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que ofereix diferents itineraris segons l’interès i la dedicació de l’alumnat. Les inscripcions es poden formalitzar de forma telemàtica a través del web emmb.banyoles.cat.