Dilluns 2 de maig s’obriran les inscripcions al casal d’estiu d’arts escèniques “Que comenci” que organitzen l’Escola Municipal de Música de Banyoles i l’Aula de Teatre. Un casal d’estiu diferent en què nens i nenes viuran en primera persona la creació artística a través de diferents disciplines: música, teatre, dansa i lleure.

Setmanalment es treballaran diferents propostes escèniques de forma transversal d’una manera divertida i creativa. El casal es desenvoluparà en grups per edats de la mà de professionals del sector de la música, el teatre i la dansa. Més enllà de les aptituds escèniques, el casal també té com a objectiu promoure la convivència, el respecte, la cohesió i l’educació en valors.

El casal, dirigit a alumnes de P5 a 2n d’ESO, tindrà lloc del 27 de juny al 29 de juliol de 2022 (de 9 h a 13 h). Les inscripcions es podran efectuar en línia fins al 20 de maig a través d’aquest enllaç.

També hi ha disponible les beques “Lleure per tothom” que es poden sol·licitar fins al 20 de maig (més informació a aquest enllaç).