De forma telemàtica fins al 21 de maig

Les preinscripcions al casal d’estiu d’arts escèniques “Que comenci!” s’han obertes aquest dilluns 3 de maig i es podran efectuar fins al 21 de forma telemàtica a través d’aquest enllaç. El casal impulsat per l’Escola Municipal de Música de Banyoles i l’Aula de Teatre està adreçat a alumnes des de P5 fins a 2n d’ESO i tindrà lloc del 28 de juny al 30 de juliol.

Les inscripcions seguiran obertes durant el juny i el juliol segons la disponibilitat de les places. En cas de no poder fer el tràmit en línia, es podran realitzar preinscripcions presencials a l’Ateneu – CMEM. Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’arribada. Un cop confirmada la plaça (24-28 maig), caldrà fer la inscripció presencialment a l’Ateneu del 31 de maig a l’11 de juny. Per a sol·licitar beques, podeu consultar aquest enllaç.

El “Que comenci!” és un espai en el qual nens i nenes viuran en primera persona la creació artística a través de diferents disciplines: música, teatre, dansa i lleure. Setmanalment es treballaran diferents propostes escèniques de forma transversal d’una manera divertida i creativa.

El casal es desenvolupa en grups per edats de la mà de professionals del sector de la música, el teatre i la dansa. Més enllà de les aptituds escèniques, el casal també té com a objectiu promoure la convivència, el respecte, la cohesió i l’educació en valors.