Atencia felicita alumnes, famílies i professors per haver assolit uns elevats percentatges de seguiment del curs

El director de l’EMMB, Sam Atencia, ha afirmat que qualsevol persona, des dels 3 anys fins als 99, pot estudiar a l’escola de música, que ofereix un pla d’estudis adaptat a tots els nivells, edats i perfils. En una entrevista a Banyoles TV, Atencia ha afirmat que “la música és una medicina de primer ordre i aquests dies la gent se n’ha adonat“.

El director de l’escola ha avançat que el centre està preparat per adaptar-se a les directrius a l’inici del curs 2020-2021 i ha celebrat que la comunitat de l’EMMB s’hagi adaptat tan bé a la situació durant aquests darrers mesos. “És per felicitar la comunitat educativa. Ha sigut molt fàcil. No estàvem preparats ni com a escola ni a nivell d’hàbits professionals i d’un dia per l’altre vam buscar les eines pertinents i ens vam adaptar“, ha explicat, remarcant que des del mes de març els alumnes i professors fan classes des de casa seva. “Nosaltres ens hem ficat a casa de les famílies i les famílies a les nostres i la veritat és que s’ha pogut seguir molt bé l’activitat acadèmica“, ha assegurat.

Hem sabut adaptar-nos les dues parts. Les famílies han fet un esforç i els professors també. Tenim uns percentatges de seguiment de classes elevadíssims, de més del 90%, i això vol dir que tothom està molt implicat, cosa que ens congratula perquè te n’adones que la música és una activitat amb la que les famílies hi creuen i que gairebé ningú ha abandonat“, ha destacat.

En aquest sentit, ha subratllat que la majoria d’alumnes i famílies de l’EMMB seguirà el curs que ve, fet que confirma que “l’EMMB té bona salut, una comunitat educativa potent i molt implicada“. A més, ha volgut recalcar que l’Ajuntament de Banyoles ha fet un esforç perquè no s’han cobrat les quotes als alumnes des de l’abril i bonificarà la matrícula del curs que ve. “És molt d’agrair”, ha dit.

Aquest any les preinscripcions a l’EMMB es poden realitzar de manera telemàtica al web emmb.banyoles.cat, on els usuaris hi trobaran una campanya original on a part de fer la preinscripció es pot jugar a un joc d’endevinalles.