Els alumnes combinaran l'activitat formativa a l'aula amb la virtual

L’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) recupera avui dilluns les classes en règim de semipresencialitat. Les noves mesures aprovades pel Govern per a frenar els contagis i que han entrat avui en vigor flexibilitzen les restriccions a aquells centres que estan autoritzats pel Departament d’Educació, com és el cas de l’EMMB. Tot i així, l’escola està obligada a adoptar mesures per a reduir l’assistència presencial dels alumnes.

És per això que l’EMMB reobrirà garantint totes les mesures de seguretat i prevenció per a fer front a la COVID-19 seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries. El protocol del centre garanteix la represa de l’activitat docent presencial i dels serveis establerts pel Departament d’Educació a partir d’un règim de semipresencialitat que possibilitarà que tots els alumnes puguin tornar a l’aula combinant les classes presencials amb les virtuals prioritzant sempre la prevenció i la salut de tot el col·lectiu de l’EMMB.

El model formatiu híbrid que el centre ha implementat aquest any ha garantit la continuïtat del curs a través d’una aula virtual que ha permès mantenir l’activitat educativa posant a l’abast de l’alumnat els recursos d’aprenentatge necessaris.