La previsió és obrir el període d'inscripcions al juny

L’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) i l’Aula de Teatre treballen per poder oferir aquest any el casal d’estiu d’arts escèniques “Que comenci!”, dirigit a nens i nens des de P5 a 2n d’ESO.

Tal com ha anunciat avui l’Ajuntament de Banyoles, les diferents entitats que formen part del programa “Lleure per Tothom” treballen coordinadament en l’organització dels casals d’estiu de la ciutat. La previsió és que les inscripcions s’obrin al juny, sempre segons les mesures que vagin dictant les autoritats respecte a la situació d’emergència sanitària.

L’organització del casal d’estiu d’arts escèniques treballa amb moltes ganes perquè els infants puguin gaudir un any més d’un programa de lleure que combina tant música, com teatre, dansa i lleure i implica els nens en el muntatge i la posada en escena d’un musical.

Així mateix, el casal treballa amb l’esperança d’encetar el període d’inscripcions de manera telemàtica a partir del mes de juny en funció de com avancin els esdeveniments. Per a més informació podeu escriure a ateneu@ajbanyoles.org.