Els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) celebraran audicions individuals cada dia de la setmana del 4 al 8 d’abril. Uns concerts que l’escola dedicarà a Ucraïna. Per això es recolliran donatius durant les 18 actuacions que es realitzaran i que tindran lloc cada dia a les sis i a les vuit del vespre a l’Ateneu – CMEM (sala 0 i Auditori), menys divendres que només es farà el passi de les sis. Els recursos que es destinaran a la població ucraïnesa que pateix els efectes de la guerra que va esclatar el 24 de febrer passat.

Els diners que es recaptin es donaran a Visca Ucraïna, una associació local creada recentment per ajudar els ciutadans ucraïnesos que pateixen la invasió i que ha proporcionat unes guardioles al centre per tal de recollir les donacions.

Durant aquesta setmana d’audicions, els alumnes interpretaran de manera individual un tema treballat durant el curs amb el seu instrument. Serà una oportunitat per veure de prop la diversitat de l’escola i escoltar alumnes de diferents nivells, edats i instruments.