Els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) han posat punt final al curs 2018-2019 amb un conjunt de concerts de final de curs que es van celebrar durant la setmana del 17 al 21 de juny a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles i a la terrassa de l’Ateneu Bar. En concret, dimecres es van realitzar els concerts finals dels conjunts d’ORFF i dels conjunts instrumentals, combos i cambres i l’endemà els concerts de sensibilització musical i del cor mitjà.

Pel que fa als concerts de l’Ateneu Bar, dijous al vespre va tenir lloc la Jam Session de l’EMMB a l’aire lliure, una activitat on els joves músics interpreten temes clàssics i estàndards sense partitures, aprenent a improvisar. L’endemà va ser el torn de les grans formacions de l’EMMB: la Jove Orquestra de Banyoles (JOB) Balma i Batenvic, la Banyoles Big Band i el Cor Gran, també a la terrassa de l’Ateneu Bar.

Les formacions de l’EMMB també oferiran dos concerts en el marc del festival (a)phònica: dissabte el Cor Gran i els alumnes de veu a la Plaça dels Estudis (20 h) i diumenge el Trio Ateneu i el Cor Petit a la Plaça de la Font (20 h).

Les activitats que els alumnes de l’EMMB han realitzat durant el mes de juny són el colofó d’un curs escolar en el qual hauran dut a terme un total de 38 activitats, tant acadèmiques com musicals i culturals i tant adreçades a estudiants i famílies com al públic general de Banyoles i comarca, fet que demostra la implicació de l’escola de música a la vida cultural i cívica de la ciutat.

Fotografies dels concerts finals (galeria completa):