En aplicació a les mesures de prevenció de la COVID-19

Els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) han començat a utilitzar espais alternatius a l’escola que aquest any s’habilitaran com a aules en aplicació de les mesures de prevenció de la COVID-19.

Els alumnes de la Banyoles Big Bang, de la Jove Orquestra de Banyoles i el Cor Gran van començar a assajar divendres passat al Monestir de Sant Esteve i l’Auditori de l’Ateneu, fet que representa una oportunitat per portar la música més enllà de l’escola. Aquesta setmana es començaran a usar les instal·lacions a l’Espai Eat Art.

Aquesta iniciativa forma part del paquet de mesures que l’EMMB implementarà aquest curs per tal de respondre al combat de la pandèmia. D’altres mesures que ha començat a aplicar són la reducció de ràtios dels grups estables de llenguatge musical i dels grups orquestrals i corals, l’increment de la distància de seguretat entre alumnes i professors respectant la capacitat màxima de les aules i la reordenació de les entrades i sortides a les instal·lacions de l’Ateneu – CMEM.