La música ha tornat a les aules de l’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB). El centre va donar inici ahir dilluns al curs 2020-2021 amb totes les mesures de seguretat i prevenció necessàries per garantir una #EMMBsegura durant tot el període escolar. Consulteu les notícies a Ràdio Banyoles i a Banyoles Televisió sobre la reobertura.

L’escola ha impulsat un pla per a complir amb les mesures necessàries per fer front a la COVID-19 seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries. El protocol garanteix la represa de l’activitat docent i dels serveis establerts pel Departament d’Educació i la direcció del centre prioritzant la prevenció i salut de tot el col·lectiu de l’EMMB i fent possible l’activitat educativa i els recursos d’aprenentatge.

Consulteu aquí el pla d’obertura de l’EMMB, el qual garanteix el manteniment de l’activitat docent en cas de possibles situacions de confinament total o parcial d’alumnes o professors. A més, s’ha dissenyat un pla de seguiment de les classes basat en un model de formació híbrid preparat per a afrontar les situacions que es vagin produint en cada moment.

ÚLTIMS DIES D’INSCRIPCIONS

Atès el context d’excepcionalitat del moment, l’EMMB manté obert el període d’inscripcions al curs 2020-2021 amb un 50% de bonificació en la matrícula per part de l’Ajuntament de Banyoles. Les sol·licituds es poden realitzar omplint el formulari de la pàgina web www.emmb.banyoles.cat. Els alumnes i famílies interessades disposen d’una oferta flexible i adaptada a totes les necessitats a partir d’un Pla d’Estudis reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que ofereix diferents itineraris segons l’interès i la dedicació de l’alumnat.

CURSOS FORMATIUS

Com cada curs, l’Ateneu – CMEM també programa un seguit de cursos formatius adreçats al públic general que comencen a l’octubre. Enguany els cursos que s’han impulsat són “Avui, música”, d’iniciació musical per a adults; “Música i moviment en família” per a nadons, i l’Ateneu Gospel, un curs permanent per formar part del cor estable de gospel de l’Ateneu. Pel que fa al curs “Ritme i moviment”, s’està acabant de preparar amb la Fundació Estany. Les inscripcions es poden formalitzar en línia al web www.ateneu.banyoles.cat.