En total són tres els membres de l'escola que han aconseguit ingressar a la formació

L’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) està d’enhorabona. Dos dels alumnes del centre, David Llop (saxo) i Grau Serramitjana (trompeta), han aconseguit entrar a l’ACEM Jazz Ensemble, una formació amb els 33 alumnes de jazz joves més destacats de les escoles de música catalanes.

La selecció d’aquests alumnes s’ha fet en base a criteris d’excelència musical i de representació territorial. Es presenten desenes de persones i es trien els 33 joves músics amb més talent procedents de diferents ciutats de Catalunya.

Llop i Serramitjana se sumen a un altre integrant de l’ACEM Jazz Ensemble procedent de l’EMMB, Martí Cabarrocas (saxo), que hi va entrar ara fa dos anys. Això eleva a tres el nombre total d’estudiants banyolins presents a la formació de l’ACEM, fet que confirma l’excel·lència musical que assoleixen els estudiants de l’EMMB al llarg de la seva formació musical a l’escola.

L’ACEM Jazz Ensemble va néixer en el marc de la celebració del 25è aniversari i des de llavors s’ha trobat anualment a diferents municipis del territori. Enguany estan preparant un III Stage, que tindrà lloc del 27 a 29 de març de 2020 a Vacarisses, amb un concert de tancament que es farà dins la programació del Festival de Jazz de Terrassa sota la direcció de Sergi Vergés.