Els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) duran a terme durant aquest mes de juny els concerts de final del curs 2018-2019.

El 19 de juny serà el torn dels concerts finals dels conjunts d’ORFF (18 h) i dels conjunts instrumentals, combos i cambres (19.30 h). Finalment, l’endemà, el 20 de juny, es realitzaran els concerts de sensibilització musical (18 h) i del cor mitjà (19 h i 19.30 h).

Pel que fa als concerts de l’Ateneu Bar, el dia 20 a les vuit del vespre tindrà lloc la Jam Session de l’EMMB a l’aire lliure, a la terrassa de l’Ateneu Bar. Es tracta d’una activitat on els joves músics interpreten temes clàssics i estàndards sense partitures, aprenent a improvisar. Una bona ocasió per sentir de prop els joves músics i cantants de la nostra ciutat. L’endemà, el dia 21 a les set de la tarda, hi haurà el concert de les grans formacions de l’EMMB, la Jove Orquestra de Banyoles (JOB) Balma i Batenvic, la Banyoles Big Band i el Cor Gran, també a la terrassa de l’Ateneu Bar.

Tot i així, aquests no seran els darrers concerts que faran els alumnes durant el juny, ja que també participaran al festival (a)phònica. Concretament, realitzaran dos concerts, un del Cor Gran i els alumnes de veu el 29 de juny a la placeta dels Estudis i un altre del Trio Ateneu i el Cor Petit el 30 de juny a la plaça de la Font.