Amb motiu del concert que Manu Chao farà a Banyoles divendres 24 de juny, l’artista mantindrà una trobada amb l’alumnat de l’EMMB dimecres 22 de juny a les 17 h. Una trobada que promet moltes sorpreses i una cloenda de curs ben especial per als alumnes de l’escola.

Alegria, lluita i compromís són els tres puntals de Manu Chao (París, 1961). Després d’una prolífica etapa com a líder de Mano Negra, a finals dels anys 90 l’artista va emprendre la seva carrera en solitari i va presentar Clandestino (1998), un àlbum que crearia escola. Des de llavors, el músic ha continuat forjant una carrera compromesa, rebel i fora dels grans focus.

Al concert que realitzarà en el marc del 18è Festival de la Veu de Banyoles (a)phònica, Manu Chao pujarà a l’escenari amb la seva guitarra, en format acústic, acompanyat de Lucky Salvadori (guitarreta) i Philippe Teboul (percussió). En el repertori, temes nous i de sempre; músiques híbrides, fruit de la trobada entre cultures. En les seves pròpies paraules: “Móns a l’inrevés, vides tómboles, veïnes del pati i malegries. Comiats clandestins, carrers i més carrers, casaments, banquets, desapareguts i males vides”.