L’Escola Municipal de Música de Banyoles i l’Aula de Teatre us proposen un casal d’estiu diferent. Un espai en el qual nens i nenes viuran en primera persona la creació artística a través de diferents disciplines: música, teatre, dansa i lleure.

Durant cinc setmanes es treballa la improvisació, la imaginació, la coreografia, l’expressió corporal, el ritme, la percussió corporal, la veu. Tot des d’una perspectiva lúdica i amb l’objectiu de promoure la convivència, el respecte, la cohesió i l’educació en valors.

T’agrada cantar? T’agrada ballar? Et diverteix fer teatre i inventar-te històries? No pots viure sense escoltar música al teu voltant? Doncs aquest és el teu casal!

  • Període de preinscripcions: s’obre el 2 de maig a les 9 h del matí i es tanca el 17 de maig. Trobareu l’enllaç del formulari aquí. Les inscripcions van per ordre de sol·licitud.
  • Període del casal: de l’1 de juliol al 2 d’agost de 2024. L’horari és de dilluns a divendres de 9 h a 13h.
  • Lloc: Ateneu – CMEM (Plaça Major, 40).
  • Edats: de I5 a 2n d’ESO (nascuts entre 2010 – 2018)
  • Preu: 62 €/setmana, 113 €/quinzena, 268 €/cinc setmanes

Per a més informació, podeu consultar la normativa d’inscripcions.

Trobareu tota la informació sobre les ‘Beques de Lleure per a tothom’, així com el full de sol·licitud aquí.

La setmana del 21 al 24 de maig es confirmarà l’assignació de plaça i, del 27 de maig al 7 de juny caldrà fer la inscripció presencialment a l’Ateneu – CMEM.