L’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) obre el període de preinscripció per al proper curs 2024-2025. Unes preinscripcions que es poden realitzar de forma presencial a la secretaria de l’Ateneu – CMEM i també telemàticament a través del web emmb.banyoles.cat des del 13 de maig fins al 10 de juny.

Per donar a conèixer el centre i la seva oferta educativa, l’EMMB organitza una Classe oberta de Sensibilització Musical el dissabte 1 de juny (10 h). Aquesta classe, adreçada a nens i nenes de 3 a 5 anys amb els seus familiars, és un tastet pels més petits i els seus acompanyants perquè coneguin de primera mà com son les classes de música adreçada a aquesta edat, quina és la manera de fer i el funcionament de les classes.

A més, el divendres 7 de juny tindrà lloc la Jornada de portes obertes. En aquesta ocasió, s’explicarà el projecte educatiu de l’escola i la metodologia que es segueix, es podran visitar les instal·lacions i assistir a algunes de les classes com a oients, així com rebre informació detallada sobre els diferents programes i activitats que s’ofereixen. Aquesta jornada és una excel·lent oportunitat per conèixer una escola que, enguany, farà 40 anys i que té una llarga trajectòria al municipi.

A totes dues activitats caldrà inscriure-s’hi enviant un correu electrònic a emmusica@ajbanyoles.org o trucant al 972 57 60 49.