Biografia  de Beethoven, escrita amb una gran sincera admiració i un profund coneixement, a partir de fonts originals, com les cartes de Beethoven, testimonis dels seus amics. L’obra es complementa amb una selecció de cites i bibliografia que l’escriptor francès Premi Nobel de Literatura 1915  va poder llegir i incloure’ls.

Conductor: Albert Torrescasana, traductor

Activitat paral·lela als concerts del  10è Artista resident de l’Ateneu – CMEM – 250è Aniversari del naixement de Beethoven

Aquest 2020 la residència de l’Ateneu – CMEM serà per primer cop per a un artista no viu… però alhora immortal: Ludwig van Beethoven. En un any que a tot el món es commemorarà el 250 aniversari del naixement del geni de Bonn, l’Ateneu de Banyoles ho celebrarà fent-lo artista resident. Però, a més, aquesta serà la desena residència de l’Ateneu – CMEM, un projecte iniciat el 2011. És per això que la residència 2020 serà una celebració per partida doble en la qual la música de Beethoven sonarà de la mà de sis dels artistes residents que han desfilat per l’Auditori de l’Ateneu.

Aforament limitat amb inscripció prèvia a la Biblioteca presencialment, per telèfon  o correu electrònic: 972 57 16 02 / biblioteca@ajbanyoles.org.