Junts compartirem una història d'aprenentatge vital amb música original de la cia. Pentina el Gat

Joventuts Musicals de Banyoles presenta l’espectacle familiar ‘Surime’, produït per la Companyia Pentina el Gat, que tindrà lloc el proper 7 d’abril a l’escenari de l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles. Aquesta producció, pensada per a tota la família, promet una experiència única plena de diversió i emoció. Les entrades ja estan a la venda a la pàgina web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat).

‘Surime’ és una obra que combina música, teatre i una espectacular posada en escena. El públic serà convidat a endinsar-se en un món ple de sorpreses i aventures on coneixeran a en Surime, un cranc que no li agrada la gent. Però, tot plegat canvia dràsticament quan coneix a una nena que, tot i les dificultats que la vida li ha posat a davant, viu amb alegria i entusiasme.

Amb la seva narrativa captivadora i la seva estètica visualment tractada, l’espectacle promet captivar els als espectadors amb una història d’aprenentatge vital a cavall de música i cançons originals, cantades i executades 100% en directe.

Pentina el Gat és una reconeguda companyia dedicada a la producció d’espectacles familiars per a tots els públics: animacions, espectacles de sala i espectacles itinerants. Les premisses sobre les quals la companyia ha dissenyat les seves creacions han sigut sempre les mateixes: música 100% en directe, la màxima qualitat i el compromís entre pedagogia i lleure, sempre amb l’espectador com a receptor prioritari de les seves creacions.

Durant tots aquests anys la companyia ha creat 22 espectacles i ha fet més de 2.000 actuacions arreu de Catalunya i Espanya, i també ha fet petites gires a Europa.