Presentació de la nova programació cultural setembre-desembre

L’Ajuntament de Banyoles va fer pública ahir la programació de tardor de Cultura Banyoles amb una festa de presentació a la Plaça Major oberta a tota la ciutadania. Aquesta ha estat la primera vegada que s’ha volgut donar un format més festiu i proper per a donar a conèixer la programació d’arts escèniques, dels Museus de Banyoles i de la Biblioteca Comarcal del Pla de l’Estany.

Pel que fa a les arts escèniques, que inclouen els concerts i activitats de l’Ateneu – CMEM, gairebé 40 funcions i 22 espectacles conformen la proposta estable d’arts escèniques de Banyoles pel segon semestre de 2019. En l’àmbit musical que tindrà lloc a l’Auditori de l’Ateneu destaca, en primer lloc, l’actuació de Chicuelo & Mezquida presentant el seu nou disc No hay dos sin tres (28 de setembre, 21 h), un treball estrenat a l’Auditorio Nacional de Música de Madrid i en el qual donen continuïtat a la seva celebrada  comunió artística. Per altra banda, també destaca el concert del cantautor de Xàtiva Feliu Ventura presentant el disc Convocatòria a les comarques gironines.Un altre dels concerts destacats de la temporada serà el cèlebre Concierto de Aranjuez amb Rafael Aguirre i la GIOrquestra (10 de novembre, 19 h). En l’àmbit de les músiques modernes destaca com un dels noms propis de la temporada el concert que oferirà Depedro (30 de novembre, 21 h), amb una llarga trajectòria musical, Depedro és la proposta persona d’un cantant i guitarrista global.

La resta de concerts es poden consultar a l’agenda d’activitats de l’Ateneu – CMEM, on s’inclouen també les activitats de l’Ateneu Bar per al període setembre-desembre.

Les entrades per a la programació estable d’arts escèniques de Banyoles es posaran a la venda divendres a les 10 h, a través de la web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a divendres de 8:30 a 14:45h).