Actuarà el 30 de gener i les entrades es posen a la venda avui divendres a les 13 h a Cultura Banyoles

Pau Vallvé presentarà a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles el seu disc nou, La vida és ara, que ha compost i enregistrat en solitari durant el confinament. El concert tindrà lloc el dissabte 30 de gener a les 20.30 h al mateix escenari on Vallvé ha preparat la gira del nou disc. Les entrades per al concert (12 € anticipada / 15 € taquilla) es posen a la venda avui divendres a partir de les 13 h a Cultura Banyoles.

Amb més de 20 anys damunt els escenaris i després de llargues gires presentant els seus anteriors treballs, Pau Vallvé tornarà a Banyoles el dissabte 30 de gener per a presentar el seu dissetè disc titulat La vida és ara, el sisè signat sota el seu nom. El disc se l’ha autoeditat ell mateix i, com ja és tradició en ell, l’ha compost, tocat, mesclat i produït ell sol al seu estudi.

La vida és ara és el disc d’algú que ha arribat finalment a ser feliç i de cop se n’adona. D’algú que poc a poc ha aconseguit anar-se desprenent de tots els tics que l’encallaven i finalment pot fer un disc sense cridar, sense drames i cantant a l’orella que la vida és ara, que mori l’odi i que, ens agradi o no, som com troncs baixant pel riu. Les cançons d’aquest nou treball neixen d’un moment de lucidesa propiciat per l’experiència acumulada i per un confinament en solitari en el moment més adequat de la seva trajectòria.

Com explica el mateix Pau Vallvé, és “un disc sense èpica, sense drama, sense banda de rock, sense grans capes d’instruments i definitivament amb molts més estils i sonoritats que de costum”.

El músic, compositor i productor presentarà el treball a Banyoles en un concert on, seguint la línia del nou disc de deixar fora el rock i les bateries, en directe tampoc hi haurà una bateria a l’escenari. Vallvé estarà a la veu, guitarra i ritmes i s’acompanyarà de Darío Vuelta al baix i teclats. De fet, l’estada per a preparar el directe del disc es va fer durant el mes de setembre al mateix Auditori de l’Ateneu de Banyoles.

Les entrades per al concert es posaran a la venda avui divendres a les 13 h a través de la pàgina web de Cultura Banyoles o bé a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament demanant cita prèvia.