Un disc fet amb cura i poc a poc que tal i com ells mateixos defineixen es pot considerar un treball d’orfebreria

El proper dissabte 17 de novembre, a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles (21 h) Morgat Morgat farà la presentació oficial  del seu nou treball Orgull adolescent (LAV Records, 2018).

Morgat Morgat va néixer l’any 2011 a Banyoles i el 2013 van ser els guanyadors del Premi Joventut Sona9.

Després d’una temporada sense trepitjar els escenaris i de recloure’s a l’estudi, la banda banyolina Morgat Morgat reapareix aquest dissabte a la ciutat que els ha vist créixer.

En seu primer treball, Salvatge Manifest (Temps Records, 2014), presentaven tot el seu imaginari líric i sonor –sorgit de la música alternativa dels noranta-, ara presenten una obra feta de manera reposada amb cançons que combinen manyagues i cop de puny sònics; pop a la galleda i rock a la faixa, i cançons de puja i baixa.

El disc es compon de deu cançons amb lletres del guitarrista i cantant del grup Jordi Torrent. Un disc fet a poc a poc i cançó a cançó, canviant radicalment la manera que tenia Morgat Morgat de funcionar i d’enfrontar-se al procés creatiu en el seu anterior treball. Tal i com ells mateixos l’han definit “Ha estat un treball d’orfebreria que ens ha servit per pensar millor les cançons, endreçar i garbellar, per treure tot el que sobrava i permetre un diàleg més polit i educat.”

Un àlbum que anuncien que en directe és com “un rampell acotxat amb llençols de cotó”. Rauxa i emoció a parts iguals en la que serà la presentació oficial del nou disc.