L'aventura reivindica el paper del saxo dins la música popular

Dissabte 13 d’abril a les 21 h l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles acollirà el concert de Dani Nel·lo presentant a les comarques gironines el seu nou treball Los Saxofonistas Salvajes 2.

Després d’un any i mig d’èxits amb la gira de Dani Nel·lo i “Los Saxofonistas Salvajes”, el músic i compositor presenta la continuació d’aquesta aventura que reivindica el paper del saxo dins la música popular en la seva cara més visceral i subversiva. A Los Saxofonistas Salvajes 2 porta la seva proposta encara més enllà explorant l’essència del saxofonista salvatge.

En aquest nou treball, Dani Nel·lo s’acompanya del mateix sextet de músics que han treballat amb ell des de l’inici del projecte, una banda all-star que uneix alguns dels millors músics de rhythm and blues, jazz i rock’n’roll de l’escena estatal. Aquest nou repertori ofereix dotze temes de la tradició dels saxofonistes salvatges, una tradició que Nel·lo entén com una cadena de músics que arrenca als anys 50 i de la que ell mateix en forma part.

Les entrades pel concert de Dani Nel·lo (10 € anticipada 13 €  taquilla) es poden adquirir a través del web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 h a 18:45 h i divendres de 8:30 h a 14:45 h).