S'anul·len els concerts de Ramon Mirabet i Pau Codina & Trio Fortuny

L’Ajuntament de Banyoles manté suspesa l’activitat cultural i esportiva municipal fins al proper diumenge 22 de novembre, després que el Procicat ha acordat mantenir les mesures per aturar els contagis per la Covid-19. Continuaran tancades les instal·lacions esportives –pavellons, pistes i camps de futbol municipals-, així com el Teatre Municipal, l’Auditori de l’Ateneu i la Factoria d’Arts Escèniques.

D’aquesta manera, s’ha suspès el concert de Ramon Mirabet, previst per aquest dissabte 14 de novembre a l’Auditori de l’Ateneu, i el cinquè concert de la residència artística de l’Ateneu-CMEM que havien de realitzar Pau Codina & Trio Fortuny el diumenge 22 de novembre a l’Auditori de l’Ateneu.

Classes virtuals a l’EMMB

De la seva banda, l’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) seguirà realitzant l’activitat lectiva de forma telemàtica fins al 23 de novembre seguint el model educatiu híbrid previst pel centre en cas de cessament de les classes presencials. Un protocol que garanteix el manteniment de l’activitat docent en cas de possibles situacions de confinament total o parcial.