Un documental de LGC Films

Projecció emmarcada en els actes de La Marató de TV3 dedicada a la salut mental.

Equip artístic: Paco Bernal, Rosa Bernal, Angi Salazar, Jordi Mata i Carlos Muñoz · Direcció: Julio Suárez · Direcció de producció: Lola López · Direcció de fotografia: Aniol Pla – Giribert Agüero · Guió: Juli Suàrezz · Muntatge: Xavi Pérez · Mescles de so: Jordi Ribas · Música: David Caurel · Operadors de càmera: Pau Requesens i Juli Suàrez · So directe: Juli Suàrez i Mireia Pozo · Ajudants de producció: Angi Salazar i Jordi Mata.

Un any més és el retrat particular del pintor Paco Bernal decidit, malgrat les adversitats que se li presenten i la seva capacitat diferent, a celebrar la festa del seu 54è aniversari. La Rosa, la seva germana, junt amb un petit cercle d’amistats, organitzen els preparatius d’un esdeveniment que se celebra des de fa anys. Entre tots ells hi haurà una sola preocupació: els problemes pulmonars d’en Paco.

L’aniversari d’en Paco s’ha convertit en un exemple de resistència, una victòria de la vida, tant per a ell com per als que l’envolten. La seva capacitat diferent, els problemes de salut i la relació amb la societat son tres condicionants que han marcat la seva personalitat i han reforçat la seva força interior per a resistir, any rere any, gaudint de la vida i de la seva passió: la pintura.

Després de la projecció del documental hi haurà la xerrada “Art i discapacitat. L’exemple de Paco Bernal”, amb Rosa Bernal i Juli Suàrez.

Tot el públic assistent rebrà, gratuïtament, una litografia original del pintor Paco Bernal, protagonista del film.