Músiques modernes

Júlia Serrasolsas: veu principal / Pau Serrasolsas: veu principal i guitarra / Andrea Puig: veu secundària i guitarra / Cesc Valverde: bateria

Des que han irromput a l’escena musical catalana, Ginestà han demostrat que han vingut per quedar-se. La banda dels germans barcelonins Serrasolsas ja ha guanyat un Premi Enderrock per votació popular al Millor disc de cançó d’autor per l’àlbum homònim (Kasba Music, 2019) i un Premi Cerverí a la millor lletra en català per Estimar-te com la terra. La quotidianitat i els seus ideals impregnen les seves composicions, que es mouen a cavall de la música pop, la cançó protesta i el folk, sense deixar de banda els beats i loops electrònics que els aporten un so contemporani. Pop costumista, reivindicatiu i molt detallista.

*Concert reprogramat. A les persones que havien comprat entrades se’ls oferirà la mateixa localitat per a la nova data. I en cas que no vulguin o no puguin disposar-ne, se’ls retornarà l’import de l’entrada pel mateix sistema pel que la van adquirir.