ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE BANYOLES

L’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) és un equipament municipal que ofereix classes de música a partir dels 3 anys i fins a adults a través d'un Pla d'Estudis que contempla diferents itineraris (Modern i Clàssic) i diferents nivells de dedicació (Eix Troncal o Eix Aprofundiment).

El curs 2015-2016 l'EMMB compta amb 400 alumnes inscrits. Aquestes dades converteixen l'EMMB en l’escola de les comarques gironines, fora de la ciutat de Girona, amb més estudiants. La Generalitat de Catalunya va aprovar el projecte de l’Escola el 2006, potenciant la tasca educativa del centre, així com també a la qualitat i la implicació del professorat i dels coneixements musicals impartits.

Des que es va inaugurar, l'any 1984, es tracta d'un equipament totalment implementat a Banyoles que ofereix una proposta pedagògica rica i plural en benefici del creixement musical i cultural de la ciutat.

L’EMMB ofereix classes de baix, bateria, cant, cor, clarinet, combo, contrabaix, flauta travessera, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, llenguatge musical, música de cambra, Orff, piano, saxofon, trombó, trompeta, viola, violí i violoncel.

L'EMMB compta també amb una Big Band, una Marxing Band i una Jove Orquestra.

Trobareu més informació de l'EMMB a www.emmb.banyoles.cat

   
Links relacionats

  • Blog de l'EMMB

  •      
     NOTÍCIES

     AGENDA
    Titularitat: Ajuntament de Banyoles, Àrea de Cultura