VENDA D’ENTRADES

ANTICIPADES:
Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. Indústria, 25 // 972 57 00 50) De dilluns a dijous, de 8:30 h a 18:45 h, i divendres de 8:30 h a 16:45 h.

Compra d'entrades online
Compra la teva entrada
Al web de Cultura Banyoles

EL MATEIX DIA DE L’ESPECTACLE:
En cas que quedin entrades, es vendran una hora abans de començar l’espectacle a la taquilla de l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles.

DESCOMPTES:
Alumnes de l’EMMB i de l’Aula de Teatre
S’estableix un 20% de descompte sobre el preu general de l’entrada per tota la programació estable de teatre i música (excepte els espectacles familiars), presentant l'acreditació corresponent a la taquilla de la venda d’entrades.

Menors de 26 i majors de 65 anys
S’estableix un descompte de 2 € sobre el preu general de l’entrada (excepte els espectacles familiars), presentant el DNI a la taquilla de venda d’entrades.

Famílies nombroses i monoparentals
S’estableix un descompte de 2 € sobre el preu general de l’entrada (excepte els espectacles familiars), presentant el carnet identificatiu a la taquilla de venda d’entrades.
Socis de Joventuts Musicals de Banyoles
S’estableix un 50% de descompte sobre el preu general de l’entrada per tots els concerts que organitza l’entitat i un 10% de descompte en els concerts de la programació estable de músiques modernes.

Socis d’El Club del Subscriptor d’El Punt Avui
Les entrades dels espectacles que tinguin reserva d’entrada per als socis d’El Club del Subscriptor d’El Punt Avui cal que es recullin, prèvia presentació de la targeta, com a mínim mitja hora abans dels espectacles. En cas contrari, l’organització es reserva el dret de vendre l’entrada.

CONDICIONS DE LA VENDA D’ENTRADES:
No s’admetran devolucions o canvis d’entrades. No es permetrà l’accés a les sales durant el desenvolupament dels espectacles, llevat de la mitja part, quan n’hi hagi. No es permetrà l’accés a les sales amb begudes o qualsevol tipus d’aliments. No es permetrà la filmació o enregistrament en qualsevol tipus de format de l’espectacle sense consentiment exprés de l’organització o la companyia. L’incompliment d’aquesta norma suposarà la retirada immediata de l'entrada sense devolució del seu import. En cas de suspensió, l'organització retornarà els diners de les entrades a partir dels quinze dies següents al dia de l'actuació. En cas d'ajornament, les entrades adquirides seran vàlides per a la següent representació programada. L'organització no es responsabilitza de qualsevol canvi en el programa, sempre que sigui imputable a raons alienes a aquesta organització.

No es podran efectuar descomptes en determinats espectacles que tinguin unes condicions especials de producció. Aquests descomptes no són acumulables.
 NOTÍCIES

 AGENDA
Titularitat: Ajuntament de Banyoles, Àrea de Cultura